Tuesday 3 June 2014

Από έναν φίλο που όμως συμφωνώ μαζί του...


Κάτω το κεφάλι όλοι. Προσκυνήστε τους φασίστες, πείτε ναι στην Γερμανική κατοχή, υποστηρίξτε τους συνεργάτες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΧΑ και μη μιλάτε. Όχι στην Ελληνική περηφάνια, όχι στην διαπραγμάτευση, όχι στην Δημοκρατία. Κάναμε πολλά λάθη στο παρελθόν, όπως να επαναστατήσουμε το 1821 και να πούμε όχι στους Ναζί στον 2ο παγκόσμιο. Ποτέ ξανά αξιοπρέπεια. Ζήτω ο Σαμαράς!!!

Μην κρυβόμαστε... αυτό είναι το δίλημμα και όποιος μένει σιωπηλός ή βρίσκει επιχειρηματολογία στο κανάλια και στα συντηρητικά γερασμένα μυαλά, δεν μπορεί να ισχυρίζεται πλέον πως παρασύρθηκε.

Δεν μπορώ άλλο την υποτέλεια και την σιωπή!!!

Οι εκλογές είναι ένα εργαλείο αποφάσεων και δεν δηλώνουμε τι άνθρωποι είμαστε, με οπαδική και τηλεοπτική προσέγγιση, ούτε αποφασίζουμε ποιος θα μας κυβερνήσει, για τα επόμενα 40 χρόνια... αυτό το δοκίμασαν οι προηγούμενες γενιές και έχουν ξεχάσει πως είναι να ψηφίζουν ελεύθερα και γιατί αγωνίστηκαν να δημιουργήσουν μια μορφωμένη γενιά, που να μην τρώει κουτόχορτο!

Δεν είναι θέμα κομμάτων... πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε μια φασιστική ολιγαρχία ή να μάθουμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς την Δημοκρατία.

Ας δοκιμάσουμε να κλείσουμε την τηλεόραση... μας λένε ψέμματα!

No comments: